Η επιχείρηση Tountas βρίσκεται στον χώρο του αυτοκινήτου από το 1989, με επιτυχία στο αντικείμενο της φανοποιίας, βαφής και πώλησης αυτοκινήτων. Το 2004 επεκτάθηκε στην πώληση καινούριων, μεταχειρισμένων, γνήσιων και ημιτασιόν  Ευρωπαϊκών και Ιαπωνικών ανταλλακτικών αυτοκινήτων.

Η εταιρεία μας διαθέτει μια κεντρική αποθήκη 800τ.μ και ένα κατάστημα 150τ.μ, με έδρα την οδό Λιοσίων 267, Αθήνα. Εκεί, μπορείτε να βρείτε όλη την γκάμα ειδών φανοποιίας, μηχανικών μερών, ειδών εσωτερικού αυτοκινήτου και αναλώσιμων προϊόντων για όλες τις μάρκες. Επιπρόσθετα, η εταιρεία μας αναλαμβάνει την επισκευή και συγκόλληση πλαστικών μερών αυτοκινήτου, έχοντας 30ετή πείρα στον χώρο της φανοποιίας.

Το κατάστημα περιλαμβάνει τεράστια ποικιλία μεταχειρισμένων ανταλλακτικών αυτοκινήτου και μηχανικών μερών. Ειδικότερα: κρεμαγέρες, ακραξόνια, άξονες, σασμάν, ψυγεία, αναρτήσεις, αμορτισέρ, μίζες, ιμάντες, ρουλεμάν, μέρη φανοποιίας (πόρτες, καπό, φανάρια, καθρέφτες, φτερά, μετώπες, πολυάριθμους  προφυλακτήρες για όλες τις μάρκες) και ηλεκτρικά μέρη (airbag, καλοριφερ, βεντιλατερ, είδη κλιματισμού), πάντα στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές.

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών πραγματοποιούμε αποστολή σε όλη την Ελλάδα, κατόπιν συνεννόησης.

-Άριστη εξυπηρέτηση                

-Πιστοποιημένη ποιότητα

-Ασυναγώνιστες τιμές

Στην περίπτωση που δεν βρείτε στο http://www.tountas-cars.car.gr τα ανταλλακτικά αυτοκινήτων που αναζητείτε, μην διστάσετε να καλέσετε στα τηλέφωνα 2102696128 και 6944316531.

 

 

Close [x]
  • You haven't seen a classified yet.
  • You haven't done a search yet.
Close [x]

Here you can park classifieds by clicking on the Parking icon on the classifieds you are interested in.

They will remain here and the next time you visit (unless they are deleted).

You can compare them by choosing the compare button.

To change the order, click on the classified and drag it where you want.